RMM - Role model Mum

Yoga för att uppleva mer levande!

Livet sker levandes, genom och tillsammans med vår kropp. Allt som vi tänker och upplever ger avtryck i vår kropp, och vår kropp påverkar vad vi tänker och upplever. 

Här hittar du dina yoga pass, andningsövningar och andra enkla tips för träning och större välmående. Genom att gå i genom det här kommer du få en bättre kontakt med din kropp, din plats att leva i, och på det sättet också mer plats för dig själv. Syftet är att du ska kunna vara mer du helt enkelt. 

En tydlig riktning

Den här modulen handlar om att skapa riktningen, och sätta din inre kompassnål. Den innehåller praktiska övningar för att tydliggöra, integrera och börja leva mer av det du önskar. 


Superkänsla - Tacksamhet

Den här lilla kursen handlar om hur du kan använda superkänslan omtanke för att transformera din upplevelse.

Kursen är skapad för en utmaning på Facebook... så allt prat om det kan du bortse ifrån. Däremot får du gärna dela dina reflektioner och uppgifter i vår Fb grupp Role Model Mums. Använd gärna #tacksamhet när du lägger upp där. Kom ihåg att alla andra kommer både älska det och inspireras av dina inlägg!

Se filmen här nedanför så att du kan börja förberedd. 

 


Superkänsla - Omtanke

Den här kursen handlar om att bli sin egen källa till omtanke och att träna på känsloalkemin som har kapaciteten att göra att varje utmanande situation hanterbar


Förstå ångest och oro

Här hittar du en liten guide om ångest. Det är fem korta filmer som handlar om vad det är, och hur vi kan förhålla oss till egen eller andras ångest. 

Fråga gärna om något är oklart.